Εμπειρία χρήσης Exodermin

Miguel, Βερολίνο, εμπειρία με την κρέμα Exodermin

Η εμπειρία με την κρέμα Exodermin από τον Hans από το Βερολίνο

Δεν μπόρεσα να απαλλαγώ από τον μύκητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πηγαίνω στην πισίνα για 2 χρόνια, αλλά την τελευταία φορά ξέχασα την πλάκα μου και πήγα χωρίς παπούτσια. Μετά από αυτό πήρα μια μόλυνση ζύμης. Επέστρεψε στα νύχια, το πρόβλημα παραμελήθηκε, οπότε πέρασα πολύ καιρό αναζητώντας ένα φάρμακο που θα με βοηθούσε. Διάβασα σχόλια για το Exodermin, έμαθα πώς να το χρησιμοποιώ, ελπίζω να γεννηθεί ότι θα τερματίσω τη μόλυνση. Χρησιμοποίησα την κρέμα για 20 ημέρες, φαίνεται ότι όλα τα συμπτώματα έχουν περάσει, ο κνησμός έχει φύγει, όλες οι ρωγμές έχουν αρχίσει να επουλώνονται. Σταμάτησε τη θεραπεία και μετά από 2 εβδομάδες όλα συνέβησαν ξανά. Το παράπονό μου ήταν αυτό - γιατί η σημείωση δεν αναφέρει ότι η τρίτη μορφή του μύκητα απαιτεί μεγαλύτερη επούλωση.

Εφαρμογή της κρέμας Exodermin

Η εξωδερμική κρέμα επηρεάζοντας την περιοχή εμφάνισης του μύκητα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • φαγούρα στο δέρμα
  • Αίσθηση καψίματος και αίσθημα μυρμηγκιάσματος
  • δυσάρεστη μυρωδιά
  • Ευθραυστότητα και αποκόλληση της πλάκας νυχιών,
  • ξηρό δέρμα και πιτυρίδα,
  • την εμφάνιση ρωγμών και πρησμάτων,
  • μειώνει την ευαισθησία στην περιοχή της ερυθρότητας.
Φωτογραφία της κρέμας στο χέρι, εμπειρία με το Exodermin

Το φάρμακο Exodermin έχει δροσιστικό αποτέλεσμα, αποτρέπει την εξάπλωση του ιού σε υγιείς περιοχές του δέρματος και εξαλείφει τη μελάγχρωση της πλάκας των νυχιών μετά την προσβολή από μύκητες. Η κρέμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί προφυλακτικά μετά την εξάλειψη της νόσου.

Για τον εαυτό μου, θα λάβω υπόψη τα ακόλουθα γεγονότα:

  1. Ενυδατώνει το δέρμα και έχει λεμφικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές μετά από μύκητες στα τακούνια και τα πόδια.
  2. Δημιουργεί ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που αποτρέπει την εκ νέου μόλυνση.
  3. Χάρη στο ψυκτικό αποτέλεσμα, δρα ως αποσμητικό, μειώνοντας τον βαθμό εφίδρωσης των ποδιών και το σχηματισμό παθογόνων μικροοργανισμών.

Αφού συνέχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα, όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν για πάντα. Ελπίζω ότι η βαθμολογία Exodermin θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον μύκητα. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε την κρέμα καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.